fbpx

Vremea bună și evenimentele socio-culturale din Cluj, sunt lucruri care afectează și companionul dumneavoastră.

Dacă companionul este junior și în proces de vaccinare NU este recomandat să-l expuneți sub nici o formă aglomerărilor urbane.
Dacă este adult este impetuoasă cunoașterea caracterului companionului, fiind una din câteva reguli de bunăstare. În condițiile în care companionii sunt sperioși, retivi sau nu suportă aglomerațiile este mai bine să nu-i luați cu dumneavoastră în cadrul spectacolelor, concertelor stradale în aer liber, dar nici să-i lăsați cu orele în mașină, chiar dacă au apă la discreție și geamul este întredeschis. Sfatul nostru este ca în asemenea cazuri să-i lăsați acasă și să le dedicați o ieșire cu o altă ocazie în locații special amenajate. Aportul hidric (apa de băut) în vremuri caniculare și stări de stres este un element foarte important.

Dacă companionul este obișnuit cu aglomerațiile ar trebui să aibă botniță (deși nu sunt adeptul purtării ei la toate rasele de câini). Explicația purtării este aceea, ca deși nu este agresiv sunt destule persoane care să-l agreseze, iar el să răspundă cu o mușcătură. Acest fapt complică de obicei situațiile. Tot așa de important este și purtarea carnetului de proprietate în permanență asupra proprietarului în timpul când își însoțește companionul.”

Susținem prevenția – Dorim ca toate animalele să fie fericite și stăpânii cât mai liniștiți din acest punct de vedere.
Alege Clinica Veterinară În Lumea Animalelor – Vorbim În toate limbile.

Contactează-ne

Trimite-ne un mesaj

Vizitează-ne

Str. Iazului Nr. 27, Cluj-Napoca

Sună

+40 736 611 999