Compania de asigurări City Insurance SA are plăcerea de a vă anunța lansarea produsului de asigurare de sănătate pentru animale de companie Perfect Petcover.
Acest produs de asigurare este o premiera în Romania și se dorește a fi o oportunitate atât pentru proprietarii de animale cât și pentru medicina veterinară din România.

Perfect Petcover se adresează proprietarilor de animale de companie care dețin câini și pisici cu vârsta cuprinsă între 8 săptămâni și 13 ani.

Pentru că nu putem ține animalul nostru de companie într-un glob de cristal, să nu se îmbolnăvească datorită unor factori care nu depind de controlul nostru ca de exemplu: accidente de mașina, accidente la locul de joacă, boli cauzate de pureci sau căpușe, boli dermatologice, boli gastrointestinale, boli cronice s.a.m.d, Perfect Petcover ne ușurează foarte mult viața, ca în aceste momente neprevăzute să sprijinim și din punct de vedere financiar viața animalului nostru de companie. Acționând în timp util fără să mai avem stresul banilor, medicul veterinar poate să acționeze de la primele simptome astfel încât animalul nostru de companie să fie voios și plin de iubire în cel mai scurt timp posibil.

Cerințele sunt ca animalul de companie a fie MICROCIPAT, să dețineți un CARNET DE SĂNĂTATE ELIBERAT DE MEDICUL VETERINAR și VACCINĂRILE LA ZI – EFECTUATE DE CĂTRE UN MEDIC VETERINAR CU DREPT DE LIBERĂ PRACTICĂ.
Costurile asigurării sunt personalizate, se estimează în funcție de planul de acoperire ales, caracteristicile animalului de companie- vârstă, greutate, stare de sănătate actuala după o consultație efectuata de către un medic veterinar cu drept de liberă practică. Costurile pornesc de la 50 euro/an și se poate plăti în 2 până la 4 rate.

Pentru o ofertă de cost personalizată vizitați CLINICA ÎN LUMEA ANIMALELOR, prima clinica veterinară din România, care vă oferă plata tuturor serviciilor medical veterinare cu ajutorul asigurării Perfect Petcover. Pentru Programări la consultații în vederea ofertei de cost personalizată sunați la: 0736611999.

Contactează-ne

Trimite-ne un mesaj

Vizitează-ne

Str. Iazului Nr. 27, Cluj-Napoca

Sună

+40 736 611 999