În momentul în care un cățeluș intră în viața noastră apar schimbări, ieșim din zona de confort. Începe o nouă viață, o nouă aventură.

E nevoie să ne adaptăm la această nouă aventură, acest nou univers. Un univers în care nu există cuvinte, există multe emoții frumoase pe care le schimbăm între noi și caței.

Modalitatea prin care nu ne lăsăm copleșiți de aceste emoții, uneori bune și alteori rele este să ne detașăm și să observăm comportamentul cățelului nostru. Încercăm să identificăm ceea ce dorește să ne transmită. Uneori roade canapele sau își fac nevoile în locuri nedorite, acesta este un mod de comunicare fără cuvinte.
Prin Observație fără emoții negative identificăm nevoia și găsim soluții pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. Ne ADAPTĂM și noi la nevoile cățelușului nostru.

E nevoie de Trei Concepte Fundamentale să nu ne lăsăm copleșiți de emoții și să intrăm într-o stare de OBSERVATOR si ADAPTARE: IUBIRE, ÎNCREDERE ȘI RESPECT.

IUBIREA se manifestă în sută la sută din cazuri în momentul în care avem un cățeluș, nu ai cum să nu-l iubești.

ÎNCREDEREA în cățeluș: ceea ce face în noul mediu în care l-am adus este să se adapteze și el la nevoile noastre.

Și nu în ultimul rând RESPECTUL față de nevoile fiziologice, emoționale și medicale ale “Prietenului nostru Iubitor” .

Bine ați venit în Universul Cățeilor!!!

Pentru consultații comportamentale și medicale ale cățelușului vostru vă așteptăm la CLINICA ÎN LUMEA ANIMALELOR pe strada Iazului nr. 27 Cluj-Napoca. Pentru Programări sunați la: 0736 611 999, sau online pe https://inlumeaanimalelor.ro/programari
Grigore Felecan
Medic Veterinar 

Contactează-ne

Trimite-ne un mesaj

Vizitează-ne

Str. Iazului Nr. 27, Cluj-Napoca

Sună

+40 736 611 999